29.4. 2016
Banány
Určitě jste si alespoň jednou v životě všimli nálepky na banánu, ale přemýšleli jste nad tím, jakou informaci obsahuje?
1) Pokud je na etiketě 4 místný kód, který začíná číslem 3 nebo 4, tak byl banán pěstován podle principu tzv. intenzivního zemědělství, který také zahrnuje použití hnojiv a pesticidů.
2) Je-li na etiketě 5 místný kód, který začíná číslem 9, tak byl banán vypěstován tradiční, tzv.organickou metodou, bez použití pesticidů a hnojiv!
3) Pokud je na etiketě 5 místný kód, který začíná číslem 8, tak se jedná o výrobek geneticky modifikovaný, běžně známý jako GM!
15.4. 2016
Nikdy není pozdě se něco nového naučit.....
SPÁLENINY
Proč jsme o tom ještě neslyšeli??!! Já si vždycky pustím na spáleninu studenou vodu z kohoutku.
Zkušenost jedné ženy se spáleninami:
Před nějakou dobou jsem vařila kukuřičné klasy a píchla jsem vidličkou do vařící vody,
abych zjistila jestli je kukuřice hotova. Minula jsem ale kukuřici a má ruka se ponořila
do vařící vody. Můj kamarád, který je vietnamský veterán, k nám přišel právě v okamžiku,
kdy jsem skučela bolestí. Zeptal se, jestli někde nemám trochu obyčejné staré mouky.
Vytáhla jsem ze spíže pytlík mouky a on mi do něj strčil popálenou ruku. Řekl, abych ruku v mouce
nechala deset minut, což jsem udělala. Řekl, že ve Vietnamu jeden voják začal hořet a oni v panice
na něj vysypali pytel mouky, aby uhasili plameny. Jenomže se jim podařilo nejen uhasit plameny,
ale ten chlapík na sobě pak neměl ani jediný puchýř!!!! Ve zkratce, konec tohoto příběhu - nechala
jsem ruku v mouce deset minut, pak jsem ji vytáhla a ruka nebyla červená, nebyl na ní puchýř
a já jsem necítila žádnou bolest. Po této zkušenosti mám v ledničce stále pytlík mouky a kdykoli
se popálím, studená mouka je ještě lepší než mouka v pokojové teplotě. Od té doby jsem neměla
ani jednou puchýř a dokonce ani červenou skvrnu! Zkus to. Vyzkoušej zázrak! Měj stále v ledničce
pytlík mouky a jednou tomu budeš ráda!
Nedávej ruku pod kohoutek s tekoucí studenou vodou, strč ji na deset minut přímo do mouky!!!
8.4. 2016
http://bahnova.blog.sme.sk/c/141770/Detoxikacia-podla-medveda-medvedi-cesnak.html
Sdílet
4.4. 2016
http://www.zdravinadlani.cz/nase-strava/vceli-med
----------
https://www.youtube.com/watch?v=97b3USWOO88
6.3. 2016
http://www.badatel.net/rusky-recept-na-vsetky-choroby-lieci-krvny-tlak-pecen-oblicky-aj-creva/
1.3. 2016
Z moudrosti předků
Předchozí generace, které ještě měly schopnost intuitivního vnímání, v měsíci březnu dodržovaly půst.
Dnes se často ptáme, proč je navzdory výraznému pokroku lékařské vědy tolik nemocí, když by tomu mělo být naopak. Kromě zhoršení kvality potravin, vody atd. vlivem znečištění k tomu přispívá ještě jeden faktor, možná ten nejdůležitější. Nerespektujeme rytmy přírody.
V měsíci březnu se v našich zeměpisných šířkách všechny živé organismy, včetně člověka, čistí, zbavují se toxinů, nemocných a odumřelých buněk, různých usazenin a dalších škodlivin. Tento proces probíhá automaticky, pokud tělo nezatěžujeme nadbytkem potravin a poživatinami nevhodnými do tohoto období.
Po staletí, možná tisíciletí naši předkové v tomto období drželi půst. Pomáhala jim v tom i příroda, protože právě březen je měsícem, kdy je největší nedostatek potravy.
V březnu lidé dřívějších dob nejedli žádné potraviny živočišného původu, tedy nejen maso, ale ani mléko a mléčné výrobky, vejce.
Základ jejich stravy tvořily luštěniny, kořenová zelenina nejčastěji ve formě polévek, houby, kysané zelí, obilniny, např. jídlo připravené z ječných krup a sušených hub (kuba). Také konzumovali obilné kaše se sušeným ovocem slazené medem.
Během čtyřicetidenního předvelikonočního půstu se jejich organizmy vyčistily, detoxikovaly a zregenerovaly.
My jsme půst odložili jako zbytečnou věc, podivnou náboženskou pověru. Následkem je celá řada nemocí, kterými dnešní lidstvo trpí v čím dál větší míře.
Co tedy můžeme dělat pro zlepšení svého zdraví v měsíci březnu? Kromě výše uvedeného omezit množství přijímané potravy, občas se postit - alespoň jeden den v týdnu - pít hodně bylinných čajů. Jíst více zeleninových a luštěninových polévek. Měla by se úplně vyloučit káva, výrazně omezit sladkosti a tuky.
Odměnou nám bude pevnější zdraví a lepší životní pocit po celý následující rok.
Slávek Popelka
22.2. 2016
Židovský penicilin proti chřipce - tohle fakt zabírá 100 procentně
0,3 l Horký slepičí vývar
zalijeme s ním : 1cibuli nakrájenou na drobno
4 stroužky česneku rozmačkané
10 cm bílé části póru
1 čili papričku
2 cm kořen zázvoru nastrouhaný
Horké sníst, lehnout bdo postele alespoň na 3 hodiny
18.2. 2016
Myslíte si, že nejlepším přírodním prostředkem ke zlepšení stavu kostí je mléko a mléčné výrobky?Z nedávných výzkumů vyplývá něco jiného a sice, že jedním z nejúčinnějších prostředků pro tento účel jsou sušené švestky, které dokážou zabraňovat kostním ztrátám ve vyšším věku, ba co víc, dokážou je zvrátit ve váš prospěch.
Výzkumu se zúčastnilo přes 200 žen.Floridské státní univerzitě se uskutečnil výzkum, kterého se zúčastnilo 236 žen, přičemž ty měli v rozmezí od jednoho do deseti let před menopauzou. Byly náhodně rozděleny do skupin, z nichž polovina po dobu jednoho roku užívala 100 gramů suš ených švestek denně a druhá polovina stejné množství sušených jablek denně. Po skončení výzkumu mohly vědci konstatovat, že ženy užívající švestky, měli výrazně vyšší hustotu kostní dřeně než ženy, které konzumovaly sušená jablka.
Nejpřátelštější ovoce pro kosti.Výzkum vedl dr. Bahramu Arjmandi, který byl z výsledků svého výzkumu nadšený. "Sušené švestky jsou nejvíce přátelské ovoce pro kosti, které jsem v posledních desetiletích viděl. Jsou řešením přírody pro udržení dobrého zdraví ; kostí. V průběhu své kariéry jsem otestoval mnoho ovoce, včetně fíků, datlí, jahod, rozinek, ale žádné se nepřibližuje vlivu sušených švestek na hustotu kostí, "uvedl po skončení výzkumu odborník.
Obsahují množství vitamínů a minerálů.
Švestky jsou proto skvělou volbou pro ty, kteří mají více než 40, ale i pro všechny ostatní. Co všechno obsahují?
• jsou zásobárnou vitaminu C
• obsahují komplex vitaminů skupiny B
• najdete v nich i vitamin A
• obsahují antioxidanty - vitamin E, selen
• jsou zásobárnou mnoha minerálů: vápníku, draslíku, železa, fosforu, mědi, manganu, zinku, zda jódu
Zhubněte se švestkami.
Švestky mají sílu čistit organismus, díky čemuž jej zbavují nejen toxinů, ale i nahromaděného tuku.
2.2. 2016
31.1. 2016
Detoxikace rychle a jednoduše
Moje osobní zkušenosti byly opravdu dobré a budete se divit, co tato maličkost z vás vytáhne a pokud mohu doporučit nejlevnějšího dodavatele, u kterého jsem si je rovněž objednával, doporučuji zde:http://www.lucerny.cz/lucerny/eshop/0/0/5/237-DETOXIKACNI-NAPLASTI-KINOKI
O detoxikaci jsme zde již několikrát psali, jako zdehttp://energieupramene.blogspot.cz/2012/09/odstraneni-toxickych-latek.html
28.1. 2016
Zubné pasty Colgate sú jedny z najobľúbenejších na svete. Možno preto aj vy patríte medzi ľudí, ktorí ich denne používajú. Jedna štúdia však zistila, že látka, ktorú tieto zubné pasty obsahujú, môže byť príčinou vzniku rakoviny a ďalších zdravotných problémov. Ide o chemikáliu pod názvom triclosan. Ten býva často súčasťou práškov na pranie, deodorantov, tekutých mydiel a antiseptických prípravkov, kde pôsobí antibakteriálne.
27.1. 2016
Zázračnému hojení ran a snižování bolesti pomáhá krystalový cukr.
Už dávno naši prarodiče používali krystalový cukr na různá otevřená poranění. Na začátku je zapotřebí ho dát na poranění ve větším množství, potom ránu obvázat. Pri následném převazování poranění se cukru už dává méně, protože rána se rychle hojí. Léčení s cukrem je doslova revoluční léčba. Po použití cukru baktérie nedokážou přežít, baktérie potřebují na množení a růst vodu. Cukr z rány vodu odčerpá, proto baktérie postupně odumírají, rána se hojí rychleji a bez bolestí. Cukr léčí proleženiny, různé vředy, léčí rány i po amputaci končetin,
23.1. 2016
Bradavice
Za jejich vznik bývá zodpovědný virus HPV. Lékaři je obvykle odstraňují kyselinou nebo zmrazením. Jestliže vám léčba nezabrala a nechce se vám čekat, až bradavice sama zmizí (cirka čtvrtina bradavic zmizí do půlroku od doby, kdy se objevily, ale jinak mají nepříjemný zvyk přetrvávat klidně i celý život), vyzkoušejte přírodní metody. Bradavice se nerady vzdávají zvlášť u dětí, jejichž imunitní systém se stále vyvíjí.
Jablečný ocet
Aplikujte ho večer. Prostě namočte kousek vaty do octa, položte na bradavici a připevněte ho obvazem. Obvaz si můžete nechat přes noc nebo celých 24 hodin, ale tuto dobu nepřetahujte a vždycky večer použijte nový tampon s jablečným octem. Uvidíte, jak se bude bradavice postupně scvrkávat.
Česnek
Rozmačkejte česnek a šťávou potřete bradavici. Zakryjte místo obvazem. Opakujte dvakrát denně, dokud nepěkný výrůstek nezmizí.
16.1. 2016
Do hrnku na kafe dám větší půlku, nebo
jednu celou menší, ale rovněž na půlky rozkrojenou cibuli, a zaliji jí čistou vařící vodou. Až voda trochu vychladne, po cca čtvrthodině ji z toho
"přelivu" vyndáme a po douškách, třeba i 2-3 hodiny ho budeme vlažný
bez obav popíjet. Má totiž celkem příjemnou chuť a prakticky žádný zápach. Úžasně rychle to vyspraví už chycené nosní sliznice i
průdušky, zmírní rýmu, zlepší dýchaní. Urychlí i vyléčení případného zánětu hlasivek
Ale pozor, žádný med, žádný cukr, žádné další ohřívání či vaření.
Pít vždy jen a jen vlažné a čerstvé, tedy právě mírně ochlazený přeliv
a nic dalšího do něho už nepřidávejte.
Až po letech jsem se se zadostiučiněním dočetl, že vědci zkoumající
silice cibule zjistili, že po jejím rozkrojeni nalezli jejich
změřitelné stopy ještě i za 10 cm cihlovou zdi.
Mluví to jasně o její blahodárné a výjimečné agresivitě, ale asi i o celkové
síle a účinnosti pronikat úplně vším. Hlavně však, zkuste i vy bez obav
recept naší staré bylinářky z Vidče.
Je jí už přes 100 let.Mně je už 72 let a tento jednoduchý, navíc velmi
levný, kdykoli a komukoliv dostupný recept u mě už přes 60 let pokaždé
bezvadně, rychle a přitom bezpečně zafunguje.
10.1.2016
Jak se zbavit křečových žil
7.1. 2016
Svému zdraví můžeme velmi prospět, když si dáme do dřevěné bedničky ohlazené kamínky /do 3 cm průměru, nasbírané např. u řeky/
Bedničku umístíme v koupelně a každý den 2 - 3 minuty bosýna nohama v bedničce šlapeme....
2.1. 2016
Ukádání toxických látek v těle je velkým problémem současnosti. Jeden ze způsobů, jak se můžeme nadměrnému hromadění jedů a škodlivých látek v těle vyhnout:
Každé ráno si oškrabeme kořen jazyka dřevěnou lžičkou nebo špachtlí a pak ústa vypláchneme.
26.12. 2015
Období vánočních svátků je spojeno se zvýšenou konzumaci citrusových plodů a jižního ovoce vůbec. Aby pro nás bylo přínosem, je nutno dodržet několik zásad: ovoce nikdy nejíme při jídle, nebo těsně po něm. Lze ho konzumovat buď půl hodiny před jídlem, nebo 2 hodiny po něm. Je nutno ho dobře rozžvýkat a také se doporučuje přidat k němu špetku koření: vanilky nebo hřebíčku, kardamonu... atp.Ovoce nikdy nesladíme řepným cukrem
19.12. 2015
Cibule a detoxikace / z čínské medicíny/
Na chodidlách sa nachádza približne 7000 neurónových zakončení (meridiánov), ktoré idú
priamo do vnútorných orgánov. Ide o veľmi dôležité zakončenia, ktoré sú často ignorované, pretože celý deň nosíme topánky.
A tak tieto nervy nie sú stimulované tým správnym spôsobom.
To je okrem iného aj dôvodom, prečo je ideálne chodiť naboso po piesku či po nerovnom
teréne, napríklad po tráve.
Ďalším výborným spôsobom, ako docieliť stimuláciu uvedených nervových zakončení, je
práve pomocou cibule. Ak si chcete prečistiť telo, nemusíte robiť nič zložité v podobe držania diéty či návštevy sauny. Jednoducho nakrájajte cibuľu na hrubé plátky, položte ich na chodidlá a na to si
navlieknite ponožky. Samozrejme, nikto od vás neočakáva, že budete takto chodiť vonku po ulici. Robte tak len doma v noci. Počas spánku potom cibuľa vykoná všetku prácu pre očistenie tela za vás.
Účinky cibule na ľudské zdravie
Je všeobecné známe, že cibuľa čistí pokožku a zabíja vírusy aj baktérie. Kyselina fosforová,
ktorá sa v nej nachádza, dokáže v krvnom obehu priam zázraky.Prechodom cez kožu do krvi, táto kyselina prečistí krv aj orgány a zároveň po ceste usmrtí bakttérie a iné patogeny
18.12.2015
DOŽÍVAJÍ SE 120 LET, RODÍ DĚTI DO 65 LET A NIKDY NEMAJÍ RAKOVINU. JAK TO DĚLAJÍ?
Členové kmene Hunza jsou vždy usmievaní, milí a silní. Vypadají tak mladistvě, že mnoho lidí zvenčí jsou nejednou šokováni jejich skutečným věkem. Občas vypadají, jako že jsou z jiné planety.
Kmen Hunza žije v horách severního Pákistánu. Jejich populace je jen kolem 87 tisíc lidí. Podivní jsou především tím, že se v průměru dožívají věku přes sto let. Mnozí z nich bez zdravotních problémů dokonce i 120 let. Pověry říkají, že pár jedinců dožívá až do 160 let.
Nemocní bývají jen velmi zřídka, vůbec nevědí, co jsou to nádory, mají mladistvý vzhled a jejich ženy rodí až do věku 65 let (samozřejmě jen ty, které mají hodně dětí, protože bezdětným dojde zásoba vajíček obvykle do 50ky).
Lidé z kmene Hunza jsou živým důkazem toho, že strava a životní styl mají na nás opravdu velký vliv.
Koupají se v ledové vodě, a to i tehdy, když vnější teploty jsou pod nulou. Jedí jen ty potraviny, které si sami vypěstují.
Většinu jejich jídelníčku tvoří syrové ovoce a zelenina, ořechy, hodně sušených meruněk, různé druhy cereálií (převážně proso, pohanka a ječmen), luštěniny a malé množství sýru, mléka a vajec.
Hodně chodí, málo jedí. Nemají svačiny. Pouze snídaně a oběd. Denně projdou pěšky 15 až 20 km. Jen velmi vzácně konzumují maso. Je to možná tak dva krát do roka, buď jehněčí nebo kuřecí. Milují smích.
Během určitého období nic nejedí, jen pijí džus ze sušených meruněk. Je to jejich tradice už od dávných dob, kterou respektují. Koná se v období roku, kdy ještě ovoce na stromech není dozrálé. Lékaři se shodují v tom, že strava lidí z kmene Hunza a období bez jídla přispívají k jejich pevnému zdraví a dlouhověkosti.
Jejich zvyk konzumovat velké množství meruněk je zřejmě zodpovědný za ochranu před rakovinou. Jde ani ne tak o meruňky samotné, jako jádra z jejich pecek.
15.12. 2015
Sebeléčebný pud
Až 80% nemocí způsobují záněty v těle. Dají se vyléčit způsobem, který znají malé děti a zvířata - dotýkají se míst, kte instinktivně cítí vznikající problém.
Metoda, kterou propaguje pan Štefan Zakuťanský, spočívá v prohmatání celého těla místo po místu a nalezení bolestivých míst. Ty je pak nutno hloubkově masírovat /každý den 2 -3 minuty/ až do vymizení bolestivosti.
Vydal o to knihu /Sebeléčebný pud/ kde jsou přesné návody na sebeléčbu. Vyzkoušel jsem to a mohu říci jediné: funguje to.....
V 8. rozšířeném vydání knihy: "Sebeléčebný pud" je vysvětlen i původ metody, její filozofie a příběh jejího objevení. Kniha je psána v lidové řeči, aby i laik zvládl vyšetřovací a léčebné úkony. Na ilustracích v knize jsou uvedeny místa zánětlivých ložisek v lidském těle - jejich samovyšetření a léčení. Dále jsou uvedeny návody domácího napravováním páteře, nové cviky na páteř, popis masážní pomůcky na hloubkovou masáž a návod na jejich použití. Slávek Popelka
9.12. 2015
Smrt se skrývá v železe
Lidské tělo se skládá až ze 70 % z vody. Je tedy zřejmé, že kvalita vody kterou pijeme a přijímáme z potravy, má významný, možná rozhodující vliv na naše zdraví.Za normálních okolností se atom vodíku, který obíhá kolem molekuly vody, točí směrem na jih. Poté, co voda projde železným čerpadlem nebo železným potrubím se tato rotace (spin vody) vlivem magnetického pole vytvářeného železem změní na opačnou, která je vlastní např, hmyzu a kočkám. V dnešní době je takto ovlivněna téměř veškerá lidmi používaná voda. Pro člověka je tato opačné nasměrování škodlivé, hlavně tím, že zablokuje sedmiletý přirozený proces obnovy buněk našeho těla. Buňky, které se v důsledku ovlivnění špatně naspinovanou vodou nemohou normálně obnovovat, pak způsobují rychlejší stárnutí organismu a vznik řady nemocí....lOpačné nasměrování rotace atomů vodíku způsobují také železné hrnce používané k vaření,železné (magnetické) lžíce a příbory, které lidé moderní doby běžně používají při stolování. Také železné nože změní spin krájené potravy. Obecně platí, že vše co přichází do kontaktu s potravinami by mělo být z nemagnetických materiálů. Tedy i mlýnky, struhadla, naběračky, atd.Víme, že naši vnímavější předkové používali k vaření měděné nebo hliněné hrnce a své pokrmy jedli buď dřevěnými nebo stříbrnými lžičkami .....
Proces znehodnocení naší potravy začíná už při obdělávání půdy. Kromě umělých hnojiv a chemických postřiků jsou rostliny nepříznivě ovlivňovány také používáním železného nářadí na obdělávání půdy. To naruší přirozené magnetické pole země, které je nezbytné pro normální růst a vývoj rostlin. Je pravděpodobné, že rostliny vyrostlé na půdě orané železnými pluhy a obdělávané železným, magnetickým nářadím mají narušený spin vody v nich obsažené....
V ČR byla zahájena výroba nejen bronzového zemědělského nářadí (zvyšuje výnosy o 1/3 a uzdravuje půdu/, ale i nemagnetických postříbřených lžiček, bronzových nožů a jsou připravovány i další výrobky prospěšné pro lidi i přírodu.
více na www.bronzovenaradi.albums.cz Slávek Popelka
8.12. 2015
Jeden z nejprospěšnějších čajů se připravuje ze směsi kořene a listu pampelišky, šalvěje a pelyňku. Poměr je 1: 1 : 1. Byliny vhodíme do vody která přešla varem a necháme několik minut luhovat. Scedíme, osladíme medem a přidáme citronovou šťávu.Tento čaj účinně čistí a detoxikuje tělo, zastavuje kvašení v zažívacím traktu, působí proti parazitům. Pije se ráno nalačno.
Pampeliška je nesmírně cenná bylina. Dokáže údajně vyléčit i rakovinu. Lze konzumovat čerstvé listy jako salát, kořen jako přísadu do jídel nebo i nastrouhaný samostatně, z květů lze připravit med.... atd.
6. 12. 2015
Jednou z nejvíce škodlivých přísad, které nám přidávají do průmyslově zpracovaných potravin je sladidlo Aspartam. Bývá součástí horčič, majonéz, nakládaných okurků, nealkohoplického piva... a řady dalších výrobků. Pokud nám záleží na našem zdraví, vyhněme se všemu, co obsahuje Aspartam....
4.12. 2015
Moderní obuv nás izoluje od Země a zabraňuje průchodu a výměně energie mezi naším tělem , Zemí a vesmírem. Abychom byli zdraví a cítili se dobře, potřebujeme obnovit tuto výměnu - buď tak, že si pořídíme boty s podrážkami z přírodních materiálů, nebo chůzí naboso alespoň několik minut denně.... Ještě generace našich dědů chodila část roku naboso.. jinak obvykle používali dřeváky, které průchodu a výměně energie nebránily....
2.12. 2015
Byty a domy v moderní zástavbě jsou často postaveny na místech kde jsou geopatogenní zóny. Ty způsobují zhoršení spánku, únavu, postupně zapříčiní řadu potíží a nemocí. Uvádí se, že až 70% lidských příbytků je zasaženo některým z druhů GPZ....
Jeden z možných způsobů řešení: www.alcyone-popelka.cz
30. 11. 2015
Člověk stráví téměř třetinu života spánkem. Prpoto je důležíté, z jakého materiálu jsou zhotoveny matrace na kterých spíme. Nejhorší možný mareriál pro ně je molitan. Je dobré nahradit ho přírodními materiály jako jsou koňské žíně, sláma, seno, popř, bavlna, konopí atd.....
Také železné drátěnky a pružiny dávané do našich lůžek nám neprospívají. Železo negativní energii přitahuje a zesiluje......
27.11. 2015
Hliník není v Humpolci, je stále s námi......
Hliník je hlavní příčnou vzniku Alzheimrovy nemoci.Vcelku bezpečně to prokázaly nedávno zveřejněné vědecké studie.
Setkáváme se s ním denně - např. je součástí kypřicího prášku do pečiva, do hliníkových fólií se balí stovky druhů potravin - čokoláda, káva, koření, džusy /hliník je uvnitř papírových obalů/ a mnohé další.
Především je nutno vyhodit veškeré hliníkové kuchyňské náčiní. Dále provést detoxikační kůru, např.metodou MUDr.Jonáše. /informace o ní jsou snadno dohledatelné/.
Z dostupných bylin odstraňuje hliník přeslička polní. Je vhodné pít čaj z přesličky několik týdnů,
26.11. 2015
Světové "elity" které dlouhodobě usilují o snížení počtu obyvatel Země nám přidávají jedy a toxiny kam se dá.
Také do soli přidávají radioaktivní jód /odpad z průmyslové výroby/. Sůl používejme výhradně mořskou, alpskou nebo himalájskou...
25.11. 2015
Fluor je vysoce jedovatý prvek, který způsobuje nevratné patologické změny mozku. Jeho nejčastějším zdrojem jsou zubní pasty. Zásadně používejte zubní pasty bez fluoru
24.11. 2015
Chlor v reakci s tuky ucpává cévy. Lze ho odstanit tak, že vodu napustíme do skleněných nádob a necháme ji 24 hodin stát. Je také prospěšné vhodit do nádoby s vodou kousek křemene a stříbrný či postříbřený předmět např. minci. Po 24 hodinách je voda nejen bez chloru, ale i výrazně kvalitnější
mince postříbřené čistým stříbrem lze objednat na: www.bronzovenaradi.albums.cz
Actimel, jako mnoho dalších produktů Danone, obsahuje E1442 - geneticky
modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo.... ničí slinivku... Nebezpečné
škroby jsou obsaženy nejen v kultivovaných mléčných výrobcích, ale také v
kečupech a majonézách. :
Ing. Jiřina Charvátová
vedoucí střediska laboratoří
- nejoblíbenější jogurty nejsou jogurty, ale zahuštěná obarvená hmota, která
mléko neviděla ani z vrtulníku. Když jsem dělala analýzu bifidobakterií,
víš, že jsem nesnášela Danone, zjistili jsme na laboratorních testech, že
bifida v dlouho trvanlivých jogurtech jsou zvířecího původu tedy Bifidus
esencis v nomenklatuře nenajdeš, je to nejčastěji bifidus avicenc a ten
skutečně není našemu tělu vlastní - je izolován z kachen a dobře a dlouho
přežívá - protože aby jsi mohla uvést, že to je bifi musí to mít i v den
konce záruky určitou hodnotu bakterií.
Některé státy mají zákaz používat jiné než lidské kultury a to proto, že
určitý počet bakterií je schopen projít žaludkem a dojít do střev a u
imunitně oslabených jedinců byly pozorovány časté výskyty tumorů např. je to
ze studie z USA, kterou jsem použila ve své diplomové práci na téma
bifidobakterie. Také tyto nelidské bakterie mohou nahradit původní
mikroflóru a způsobovat průjmy. Osobně doporučuji jogurty ve skle jihočeské
nebo Holandia bílé a to ovoce si přidat své. Acidofilní mléko Kunín bílé.
U modifikovaných škrobů z kukuřice stejně jako u transgení kukuřice dělal
výzkum můj profesor na VŠ a zjistil, že v 5 generaci potkanů je tak otřesný
výskyt mutací a od 3 výskyt nádorů, že do nás vždy hřímal, že je naší
povinností nepustit to do naší země.... bohužel je to tu.
To klidně můžeš poslat známým mám na to diplomku a represí od Danone se
nebojím.
Mám plakát Danone s nápisem Dr. Ládin doporučuje... miliony přáteských
bakterií a stojím si za tím.